Profil osobnosti

Foto: Edo Klena

Edo Klena

15. 5. 1963 Prešov

www.klena.sk

folk, country
spev, textári

Bio

Bio


Pesničkár Edo Klena pôsobí na slovenskej hudobnej scéne už mnoho rokov. Už viac ako desať rokov je lídrom folk-rockovej kapely Klena & Klenoty, ktorú tvorí spolu s Michalom Gálom, Lukášom Valkučákom a Marcelom Kokinčákom. Tento rok vyšla nová, v poradí už tretia, CD nahrávka tejto skupiny s názvom Škaredý deň v Chujave. Okrem toho táto zostava spolu nahrala aj albumy Republika ŠarišLáska & Love.

Diskografia

  • Foto: Edo Klena 2005 EDO KLENA 2005
    2005 CD –
    1. Edo Klena: Edo Klena 2005
  • Foto: Edo Klena & Východ EDO KLENA & VÝCHOD
    2000 CD –
    1. Edo Klena: Edo Klena & Východ
  • Foto: Edo Klena: Východ EDO KLENA: VÝCHOD
    1996 CD –
    1. Edo Klena: Edo Klena: Východ


« späť na zoznam Aktualizované: 01. 02. 2017