• 1984 – 1990

    Konzervatórium Žilina (Darina Švárna)

  • 1990 – 1995

    VŠMU v Bratislave (Marián Lapšanský)

  • 1989, 1990

    Medzinárodné interpretačné kurzy v Piešťanoch (Halina Czerny-Stefańska)

  • 1991, 1992

    majstrovské kurzy (Eugen Indjić)

  • 1993, 1994

    majstrovské kurzy (Lazar Berman)

  • 1998 – 2008

    doktorandské štúdium na VŠMU v Bratislave (Marián Lapšanský), získanie titulu artis doctor

Ako sólista spolupracoval so Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu, so Štátnou filharmóniou Košice, Štátnym komorným orchestrom Žilina, s rakúskou Jugend-Philharmonie, Karlovarským symfonickým orchestrom, Pražským komorným orchestrom a so Slovenským komorným orchestrom Bohdana Warchala. Je tiež vyhľadávaným komorným partnerom, v posledných rokoch spolupracuje najmä so spevákmi (Peter Mikuláš, Tomáš Šelc, Sergej Tolstov, Ivan Choupenitch, Eva Šušková, Eva Garajová a ď.). S Alešom Solárikom dlhodobo spolupracuje v Slovenskom klavírnom duu.

Vystúpil na popredných domácich festivaloch ako Bratislavské hudobné slávnosti, Nová slovenská hudba, Albrechtina, Viva Musica! a ď. Realizoval nahrávky pre Slovenský rozhlas, Unison Records, Chandos, Hudobné centrum, Slovenský hudobný fond a Pavlik Records, kde nahral CD s kompletným klavírnym dielom Jána Levoslava Bellu. V zahraničí sa okrem európskych krajín predstavil recitálom na EXPO v čínskom Shanghaji. V posledných rokoch absolvoval niekoľko koncertných turné po Japonsku, ktoré realizoval v spolupráci so spevákmi.

Popri svojich koncertných aktivitách je i ceneným a vyhľadávaným pedagógom klavírnej a komornej hry. Od roku 1998 pôsobí na VŠMU v Bratislave, od roku 1997 na Konzervatóriu v Bratislave a v súčasnosti tiež aj na Hudobnej a umeleckej akadémii Jána Albrechta v Banskej Štiavnici.

x