Foto: Obnovená bezplatná služba pre organizátorov kultúrnych podujatí

Obnovená bezplatná služba pre organizátorov kultúrnych podujatí

Aktuality

|

16. 01. 2023

HUDOBNÉ CENTRUM opätovne spúšťa na svojej webstránke službu – KALENDÁRIUM podujatí.

Kalendárium by malo slúžiť predovšetkým návštevníkom na prehľadné zobrazovanie hudobných udalostí na území Slovenska na jednom mieste a zároveň organizátorom na informovanie o ich projektoch. V neposlednom rade aj ako pomôcka pri plánovaní termínov podujatí – umožní tak vyhnúť sa kulminácii viacerých podujatí v jednom dni v jednom meste.

O najbližších podujatiach v kalendáriu budeme informovať aj na našich kontách na sociálnych sieťach (facebook, instagram) formou príspevku (stručný výpis udalostí v najbližšom týždni), čím taktiež prispejeme k propagácii podujatí.

Organizátor sa po bezplatnej registrácii a vytvorení konta môže prihlásiť a pridať podujatie. V jednoduchom online formulári si vyberie či ide o jednotlivé podujatie alebo sériu podujatí, následne typ udalosti (koncert, prednáška, výstava, festival a ď.) a má možnosť pridať základné informácie o udalosti v slovenskom a anglickom jazyku, vložiť odkazy na webstránku podujatia, predaj vstupeniek, nahrať podrobný program, fotografie či plagát. Proces je možné kedykoľvek priebežne uložiť a pokračovať neskôr. Po odoslaní uložené údaje prechádzajú kontrolou administrátora, aby sa zamedzilo prípadnému zverejneniu nevhodného obsahu. Po schválení administrátorom je podujatie zverejnené. Proces schvaľovania trvá maximálne 1 pracovný deň.

Pri práci s online formulárom kalendária pomôže niekoľko dobrých rád "Ako pridať podujatia": https://hc.sk/kalendarium-help

V prípade akýchkoľvek problémov, otázok či pripomienok k online formuláru napíšte, prosím, na adresu kalendarium@hc.sk.

Konzultácie sú možné v pracovných dňoch medzi 10:00 – 11:00 a 13:30 – 14:30 hod. na telefónnom čísle:  +421 2 20 470 230

Služba je poskytovaná zdarma, má čisto informačný charakter a neobsahuje žiadne reklamy ani propagáciu činností či produktov tretích strán s komerčným zameraním. Veríme, že Kalendárium Hudobného centra prispeje k lepšiemu a jednoduchšiemu prístupu k informáciám o organizovaných kultúrnych podujatiach na Slovensku.

x