Pozývame Vás na tretí koncert BIELYCH MIEST, na ktorom vystúpi popredný slovenský gitarista a pedagóg Martin KRAJČO. Tento všestranný umelec patrí medzi to najlepšie čo na Slovensku máme a jeho gitarový recitál je tak prísľubom mimoriadnej hudobníckej kvality. V rámci svojho koncertu v Oščadnici Krajčo predstaví program z tvorby slovenských skladateľov, tzv. Parížskej šestky, ako aj tradičného gitarového repertoáru.

Po koncerte sa uskutoční BESEDA o rozmanitosti podôb súčasnej hudby, aktuálnosti a zmyslu uvádzania a počúvania tzv. vážnej hudby. Určená je predovšetkým pre žiakov a študentov ZŠ, ZUŠ a stredných škôl, avšak pozvaní sú záujemcovia všetkých vekových skupín.

Podujatie podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia , ktorý je aj hlavným partnerom podujatia. Koncert sa uskutoční tiež s finančným príspevkom Hudobného fondu.

Dospelý vstup: 5 EUR
Zľavnený vstup [deti, študenti a dôchodcovia]: 3 EURÁ
Lístok je si potrebné - pre obmedzenú kapacitu priestoru - rezervovať mailom na adrese: kysucka.galeria@gmail.com (dajte nám prosím vedieť svoje meno a počet lístkov).

Účinkujúci:

Martin KRAJČO (gitara)

USPORIADATELIA:

Kysucká galéria v Oščadnici

x