,,Za zrkadlom"
Koncert komornej hudby

Jana Kmiťová: 12 skladieb pre klavír
Mirka Haľamová: KV 22 pre klavír

Mirka Haľamová: Malí športovci pre spev a klavír
Jana Kmiťová: Rozprávaj mi o šťastí pre spev a klavír

Jana Kmiťová: Dva príbehy o prázdnom dome pre flautu a klavír
Mirka Haľamová: Za zrkadlom pre flautu a klavír

Sprievodné podujatia:

S radosťou Vás pozývame na jedinečný komorný koncert z cyklu nsh.komorne.2024, ktorý sa uskutoční v utorok 22. októbra 2024 o 18:00 v priestoroch koncertnej sály Dvorana na Vysokej škole múzických umení (VŠMU), Zochova 1, Bratislava. Koncert s názvom ,,Za zrkadlom" prinesie diela súčasných slovenských skladateliek Mirky Haľamovej a Jany Kmiťovej, zamerané na mladých poslucháčov a tvorbu pre deti a mládež.

V programe vystúpia významní interpreti slovenskej hudobnej scény Eva Šušková (spev), Katarína Turčinová (flauta), Júlia Stahl Novosedlíková (klavír).

Toto podujatie je venované nielen deťom, ale aj všetkým milovníkom súčasnej slovenskej hudby, ktorí majú záujem spoznať nové hudobné svety vytvorené pre najmladšiu generáciu.

Po koncerte bude nasledovať skladateľský workshop, ktorý priblíži proces tvorby hudby pre deti a mládež a dovolí nám nahliadnuť do vnútorného dialógu medzi skladateľom a mladým poslucháčom.

Príďte si užiť večer plný netušených melódií a inšpiratívnej hudobnej tvorby, ktorá rozvíja fantáziu a obohacuje. Vstup na koncert a workshop je voľný.

Tešíme sa na Vašu účasť!

Účinkujúci:

Eva Šušková, soprán
Katarína Turčinová, flauta
Júlia Stahl Novosedlíková, klavír

USPORIADATELIA:

Spolok slovenských skladateľov

SSSk

0905 279 584

x