2021

ŠÍPKOVÁ, Ružena: Aké bolo Folk Blues Session 2021

Nový Populár, 2021, year 14, no. 3, p. 11

2002

BEZR, O.: Připadám si jako kámen, valící se z kopce

Rock & Pop, 2002, Praha, no. 1
(rozhovor)

2002

LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Slovenský bluesový úspech

Nový deň, 24. 6. 2002, Bratislava

2000

JASLOVSKÝ, Marian: Aj na Slovensku sa to dá

WATT, 2000, Bratislava, no. 7 – 8

2000

LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Je marec, na Livin´ blues poberaj sa starec

Nový deň, 23. 3. 2000, Bratislava

2000

LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Bluesové noci v Olsztyne

Blues Line, 2000, Slovak Blues Society, Trnava, no. 3

1999

ŠKREKO, B.: Drsní chlapi s citlivou dušou

Hlas ľudu, 29. 12. 1999, Bratislava

1999

LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Dura & Blues Club: Kľud a piesok

Blues Line, 1999, Slovak Blues Society, Trnava, no. 1
(recenzia k CD Juraja Turteva "Kľud a piesok")

1998

LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Bluesová spločnosť No 2

Blues Line, 1998, Slovak Blues Society, Trnava, no. 1
(Recenzia k CD "Bluesová spoločnosť No 2")

1996

LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Bluesová spoločnosť sa predstavuje

Blues Line, 1996, Slovak Blues Society, Trnava, no. 12

1994

LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Blues a my

Slovenská hudba, 1994, Bratislava, no. 2

1994

LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: XI. Dresdner Blues Festival in KNM

Blues Line, 1994, Slovak Blues Society, Trnava, no. 4

1993

ULIČNÝ, P.: Blues všedného dňa

Dotyky, 1993, Bratislava, no. 6

1992

LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Aretha speiva blues?

Smena, 11. 2. 1992

1992

SMETÁČEK, P.: Sicílie, jazz a blues

Lidová demokracie, 25. 9. 1992

1991

LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Modrý diabol

Dotyky, 1991, Bratislava, no. 9

1991

LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Chyťte si gombík a počúvajte blues

Notes, 1991, no. 11

1990

DODEK, P.: V bluesovej nálade

Mladé rozlety, 1990, Bratislava, no. 21

1990

LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Bratislavské jazzové dny a James Blod Ulmer

Melodie, 1990, no. 4

1988

HANZEL, V.: Blues v rytmu tlukotu srdce

Akcent, 1988, no. 2

1987

HLAVICA, M.: Nonstop blues

Mladý svět, 1987, no. 3
(recenzie, rozhovory)

1987

JEHNE, L.: Dva dny zpěvu do omdlení

Melodie, 1987, no. 12

1985

BRATFISCH, R.: Blues mit Feeling

Der Morgen, 25. 11. 1985
(recenzie, rozhovory)

Personal bibliography

  • 2002

    LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Slovenský bluesový úspech

    Nový deň, 24. 6. 2002, Bratislava

  • 2000

    LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Je marec, na Livin´ blues poberaj sa starec

    Nový deň, 23. 3. 2000, Bratislava

  • 2000

    LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Bluesové noci v Olsztyne

    Blues Line, 2000, Slovak Blues Society, Trnava, no. 3

  • 1999

    LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Dura & Blues Club: Kľud a piesok

    Blues Line, 1999, Slovak Blues Society, Trnava, no. 1
    (recenzia k CD Juraja Turteva "Kľud a piesok")

  • 1998

    LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Bluesová spločnosť No 2

    Blues Line, 1998, Slovak Blues Society, Trnava, no. 1
    (Recenzia k CD "Bluesová spoločnosť No 2")

  • 1996

    LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Bluesová spoločnosť sa predstavuje

    Blues Line, 1996, Slovak Blues Society, Trnava, no. 12

  • 1994

    LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: XI. Dresdner Blues Festival in KNM

    Blues Line, 1994, Slovak Blues Society, Trnava, no. 4

  • 1994

    LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Blues a my

    Slovenská hudba, 1994, Bratislava, no. 2

  • 1992

    LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Aretha speiva blues?

    Smena, 11. 2. 1992

  • 1991

    LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Modrý diabol

    Dotyky, 1991, Bratislava, no. 9

  • 1991

    LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Chyťte si gombík a počúvajte blues

    Notes, 1991, no. 11

  • 1990

    LITECKÝ-ŠVEDA, Ján: Bratislavské jazzové dny a James Blod Ulmer

    Melodie, 1990, no. 4

Bibliography

  • 2002

    BEZR, O.: Připadám si jako kámen, valící se z kopce

    Rock & Pop, 2002, Praha, no. 1
    (rozhovor)

  • 2000

    JASLOVSKÝ, Marian: Aj na Slovensku sa to dá

    WATT, 2000, Bratislava, no. 7 – 8

  • 1999

    ŠKREKO, B.: Drsní chlapi s citlivou dušou

    Hlas ľudu, 29. 12. 1999, Bratislava

  • 1993

    ULIČNÝ, P.: Blues všedného dňa

    Dotyky, 1993, Bratislava, no. 6

  • 1992

    SMETÁČEK, P.: Sicílie, jazz a blues

    Lidová demokracie, 25. 9. 1992

  • 1990

    DODEK, P.: V bluesovej nálade

    Mladé rozlety, 1990, Bratislava, no. 21

  • 1988

    HANZEL, V.: Blues v rytmu tlukotu srdce

    Akcent, 1988, no. 2

  • 1987

    HLAVICA, M.: Nonstop blues

    Mladý svět, 1987, no. 3
    (recenzie, rozhovory)

  • 1987

    JEHNE, L.: Dva dny zpěvu do omdlení

    Melodie, 1987, no. 12

  • 1985

    BRATFISCH, R.: Blues mit Feeling

    Der Morgen, 25. 11. 1985
    (recenzie, rozhovory)

Bibliography – Art Critique and Journalism

  • 2021

    ŠÍPKOVÁ, Ružena: Aké bolo Folk Blues Session 2021

    Nový Populár, 2021, year 14, no. 3, p. 11

x