2000

DAUBNEROVÁ, H.: Pesničkári slovenskí.

Slovenské pohľady, 2000, no. 2, p. 147 – 153

1998

MORAVČÍK, Š.: Kolko bolesci sa do teho blús zmescí.

Slovenské pohľady, 1998, no. 2, p. 73 – 81

1991

MALOTA, D.: Okresné blues.

Obrana lidu, 1991, no. 9

1988

BREZINA, J.: Radosti skeptického moralistu.

Slovensko, 1988

Bibliography

  • 2000

    DAUBNEROVÁ, H.: Pesničkári slovenskí.

    Slovenské pohľady, 2000, no. 2, p. 147 – 153

  • 1998

    MORAVČÍK, Š.: Kolko bolesci sa do teho blús zmescí.

    Slovenské pohľady, 1998, no. 2, p. 73 – 81

  • 1991

    MALOTA, D.: Okresné blues.

    Obrana lidu, 1991, no. 9

  • 1988

    BREZINA, J.: Radosti skeptického moralistu.

    Slovensko, 1988

x