2023

KALÁSZ, Juraj: Gabriel Jonáš : Au Privave

Analýza sóla a improvizačné prístupy hrania na 12-taktové blues

Hudobný život, 2023, roč. 55, č. 4, s. 37 – 39

2022

KADLÍČEK, Erik: Agi Hlavenková príchadza so svojim debutovým EP

jazz.sk, 11. 2. 2022

2022

Redakcia: "Dňa 13. 2. sa konal finálny koncert..."

Hudobný život, 2022, roč. 54, č. 3, s. 7

2021

HAVERDA, Andi Ray: Matúš Jakabčic: Viac než hodnotenie uprednostňujem spoluprácu

Nový Populár, 2021, roč. 2021, č. 2, s. 16 – 17

2019

GONŠOR, Juraj: Peter Lipa: Slovenské evergreeny

Nový Populár, 2019, roč. 12, č. 1, s. 50 – 51

2018

HAVERDA, Andi Ray: Slovensko a akademické vzdelanie na jazzovom základe? Utópia

Nový Populár, 2018, roč. 11, č. 4, s. 14 – 15

2018

HAVERDA, Andi Ray: GABO JONÁŠ * V jazze mi boli inšpiráciou americkí velikáni (profil)

Nový populár, 2018, č. 4

2006

MOTYČKA, Peter: Kráľ nástrojov - Nástroj kráľov

Hudba, 2006, roč. 1, č. 1, s. 22 – 31

2006

JASLOVSKÝ, Marian: Čierne a biele jazzové klávesy

MADE IN SK

Hudba, 2006, roč. 1, č. 1

2006

JASLOVSKÝ, Marian: Ľuboš Šrámek: Correspondance

Hudba, 2006, roč. 1, č. 1, s. 95

2004

MOTYČKA, Peter: Gabriel Jonáš / Matúš Jakabčic / Robert Balzar : Trio ´04 [recenzia CD]

Hudobný život, 2004, roč. 36, č. 6, s. 46 – 47

2002

KÁNIK, Roland: Gabo Jonáš Quartet v Euroradio Jazz Season

Hudobný život, 2002, roč. 34, č. 2, s. 46

2001

MOTYČKA, Peter: Večer trojklavírny alebo To tu ešte nebolo ...

Hudobný život, 2001, roč. 33, č. 6, s. 48

1983

SLYŠKO, Branislav: Bratislavské džezové dni 1983

Hudobný život, 1983, roč. 15, č. 23, s. 1 a 5

1980

WASSERBERGER, Igor: BHS : Džez v koncertnej sieni Československého rozhlasu

Hudobný život, 1980, roč. 12, č. 22, s. 2

1980

GREGORIČKA, Marián: Džezové pondelky

Hudobný život, 1980, roč. 12, č. 20, s. 4

1977

WASSERBERGER, Igor: Z jazzových pondelkov

Hudobný život, 1977, roč. 9, č. 19, s. 4

Bibliografia – Analýzy diel

  • 2023

    KALÁSZ, Juraj: Gabriel Jonáš : Au Privave

    Analýza sóla a improvizačné prístupy hrania na 12-taktové blues

    Hudobný život, 2023, roč. 55, č. 4, s. 37 – 39

Bibliografia – Recenzie

  • 2019

    GONŠOR, Juraj: Peter Lipa: Slovenské evergreeny

    Nový Populár, 2019, roč. 12, č. 1, s. 50 – 51

  • 2006

    JASLOVSKÝ, Marian: Ľuboš Šrámek: Correspondance

    Hudba, 2006, roč. 1, č. 1, s. 95

Bibliografia – Umelecká kritika a publicistika

  • 2022

    KADLÍČEK, Erik: Agi Hlavenková príchadza so svojim debutovým EP

    jazz.sk, 11. 2. 2022

  • 2022

    Redakcia: "Dňa 13. 2. sa konal finálny koncert..."

    Hudobný život, 2022, roč. 54, č. 3, s. 7

  • 2021

    HAVERDA, Andi Ray: Matúš Jakabčic: Viac než hodnotenie uprednostňujem spoluprácu

    Nový Populár, 2021, roč. 2021, č. 2, s. 16 – 17

  • 2018

    HAVERDA, Andi Ray: Slovensko a akademické vzdelanie na jazzovom základe? Utópia

    Nový Populár, 2018, roč. 11, č. 4, s. 14 – 15

  • 2018

    HAVERDA, Andi Ray: GABO JONÁŠ * V jazze mi boli inšpiráciou americkí velikáni (profil)

    Nový populár, 2018, č. 4

  • 2006

    JASLOVSKÝ, Marian: Čierne a biele jazzové klávesy

    MADE IN SK

    Hudba, 2006, roč. 1, č. 1

  • 2006

    MOTYČKA, Peter: Kráľ nástrojov - Nástroj kráľov

    Hudba, 2006, roč. 1, č. 1, s. 22 – 31

  • 2004

    MOTYČKA, Peter: Gabriel Jonáš / Matúš Jakabčic / Robert Balzar : Trio ´04 [recenzia CD]

    Hudobný život, 2004, roč. 36, č. 6, s. 46 – 47

  • 2002

    KÁNIK, Roland: Gabo Jonáš Quartet v Euroradio Jazz Season

    Hudobný život, 2002, roč. 34, č. 2, s. 46

  • 2001

    MOTYČKA, Peter: Večer trojklavírny alebo To tu ešte nebolo ...

    Hudobný život, 2001, roč. 33, č. 6, s. 48

  • 1983

    SLYŠKO, Branislav: Bratislavské džezové dni 1983

    Hudobný život, 1983, roč. 15, č. 23, s. 1 a 5

  • 1980

    WASSERBERGER, Igor: BHS : Džez v koncertnej sieni Československého rozhlasu

    Hudobný život, 1980, roč. 12, č. 22, s. 2

  • 1980

    GREGORIČKA, Marián: Džezové pondelky

    Hudobný život, 1980, roč. 12, č. 20, s. 4

  • 1977

    WASSERBERGER, Igor: Z jazzových pondelkov

    Hudobný život, 1977, roč. 9, č. 19, s. 4

x