2022

KALÁSZ, Juraj: Alan&Stefan Bartus : Trio : Connectivity [recenzia nahrávky]

Hudobný život, 2022, roč. 54, č. 5, s. 36 – 37

2021

GONŠOR, Juraj: NINA BERGLOVÁ, ŠTEFAN "PiŠTA" BARTUŠ: Inou krajinou

Nový Populár, 2021, Slnko Records, roč. 14, č. 3, s. 51

2015

BACHURA, Miroslav: Report: Štefan Pišta Bartuš a jeho medzinárodné konexie

jazz.sk, 22. 1. 2015

2010

KOMPAS, Karol: Medzinárodný gitarový festival J. K. Mertza

Hudobný život, 2010, roč. 42, č. 7 – 8, s. 16 – 17

2006

VACULOVÁ, Ela: Bratislavská komorná gitara

Hudobný život, 2006, Hudobné centrum, Bratislava, roč. 38, č. 6, s. 13 – 14

Bibliografia

  • 2006

    VACULOVÁ, Ela: Bratislavská komorná gitara

    Hudobný život, 2006, Hudobné centrum, Bratislava, roč. 38, č. 6, s. 13 – 14

Bibliografia – Recenzie

  • 2021

    GONŠOR, Juraj: NINA BERGLOVÁ, ŠTEFAN "PiŠTA" BARTUŠ: Inou krajinou

    Nový Populár, 2021, Slnko Records, roč. 14, č. 3, s. 51

Bibliografia – Umelecká kritika a publicistika

  • 2022

    KALÁSZ, Juraj: Alan&Stefan Bartus : Trio : Connectivity [recenzia nahrávky]

    Hudobný život, 2022, roč. 54, č. 5, s. 36 – 37

  • 2015

    BACHURA, Miroslav: Report: Štefan Pišta Bartuš a jeho medzinárodné konexie

    jazz.sk, 22. 1. 2015

  • 2010

    KOMPAS, Karol: Medzinárodný gitarový festival J. K. Mertza

    Hudobný život, 2010, roč. 42, č. 7 – 8, s. 16 – 17

x