• 1992 – 1996

    Stredné hudobné gymnázium „Dr. Vojislav Vučković“ v Belehrade, Srbsko (akordeón – B. Radosavyević)

  • 1996 – 2001

    VŠMU v Bratislave (akordeón – Boris Lenko)

  • 2021

    ukončenie doktorandského štúdia na Katedre klávesových nástrojov a cirkevnej hudby VŠMU v Bratislave, titul artis doctor (Jordana Palovičová, téma: Komorná tvorba európskej proveniencie pre klavír a akordeón)

  • účasť na medzinárodných interpretačných kurzoch

    1998 Kragujevac, Srbsko (Friedrich Lips), 1999 Biell, Švajčiarsko (Teodoro Anzelotti, Matti Rantanen, Pascal Contet), 2004 Boswill, Švajčiarsko (Hugo Noth), 2019 medzinárodné interpretačné kurzy komornej hudby Konvergencie v Nitre (Jordana Palovičová)

Sólisticky či ako členka rôznych komorných zoskupení sa predstavila na mnohých koncertoch a festivaloch na Slovensku ako aj v Srbsku, Nemecku, Českej republike, Bosne a Hercegovine, Maďarsku, Veľkej Británii, v Rumunsku a inde. Premiérovo uviedla kompozície Boška Milakoviča, Jany Kmiťovej, nahrala tiež skladbu pre sólový akordeón Ľubice Čekovskej na jej autorskom CD Passing Impressions.

V rokoch 2005 – 2008 bola členkou hudobného zoskupenia Jozefa Vlka s názvom Double affair zameraného na elektronickú hudbu a podieľala sa na nahrávaní spoločného CD Close to the Sun. Od roku 2010 je zastupujúcim členom kapely Pressburger Klezmer Band špecializujúcej sa na židovskú hudbu, s ktorou odohrala koncerty na slovenských festivaloch ako napr. Pohoda, Východná alebo v Maďarsku na festivale Sziget. V roku 2011 založila so Snežanou Jović Werner akordeónové Duo AS, ktoré realizovalo rad koncertov. Hudbu Astora Piazzollu interpretovala v zoskupení Trio Fatal, ktorého bola členkou v rokoch 2012 – 2014 a v súčasnosti tiež v súbore Ivana Ecetová Quartet, kde pôsobí od roku 2015. Od roku 2017 spolupracuje v duu s klaviristkou Zuzanou Zamborskou, ktorého repertoár tvoria originálne skladby písané pre klavír a akordeón slovenských skladateľov i autorov z Veľkej Británie, Srbska, Slovinska a Česka. Od roku 2019 je členka Radošinského naivného divadla.

x