• 2006 – 2010

    Konzervatórium Jána Levoslava Bellu v Banskej Bystrici (skladba – Katarína Koreňová, Vojtech Didi)

  • 2011 – 2016

    Konzervatórium v Bratislave (dirigovanie – Juraj Jartim, Iveta Weis Viskupová)

  • 2010 – 2015 VŠMU v Bratislave (organ – Imrich Szabó)

  •  

  • účasť na medzinárodných majstrovských kurzoch (Vincent Warnier, Jean Guillou, Monika Melcová, Rainer Oster, Martin Schmeding, Nathan Laube)

Koncertne vystúpil na organových festivaloch a organových cykloch na Slovensku (Prehliadka mladých slovenských organistov, Kremnický hradný organ, festival Bachovej hudby BachTribute – Banská Štiavnica, Vivat vox organi – Banská Bystrica, Festival komornej organovej hudby, Musica sacra – Levoča a ď.), v Českej republike (Cyklus varhanních koncertů v Jeruzalémské synagoze – Praha, medzinárodný organový festival Podzimní varhany – Valašské Meziříčí, Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka – Česká Třebová a ď.), na Ukrajine (Medzinárodný mládežnícky festival organovej hudbyUžhorod) a tiež v Rakúsku, Nemecku, Poľsku a v Luxembursku.

Od roku 2013 je organistom v Kostole sv. Kataríny Alexandrijskej v Kremnici a na Zvolenskom zámku. Pravidelne tiež hosťuje vo viacerých chrámoch ako napr. Katedrála sv. Martina v Bratislave, Katedrála sv. Františka Xaverského v Banskej Bystrici a ď.

Nahrával pre Slovenský rozhlas.

Od roku 2013 pôsobí na Katedre tanečnej tvorby Hudobnej a tanečnej fakulty VŠMU v Bratislave ako korepetítor, od roku 2022 zároveň aj ako pedagóg predmetu tanečná korepetícia. Od roku 2016 je korepetítorom v SĽUK-u.

x