Personálna bibliografia

  • 1978

    HRK, Ján – HORÁK, Vlastimil [zost. obr. časti]: 50 rokov Symfonického orchestra Československého rozhlasu v Bratislave nositeľa Radu práce

    Opus, Bratislava

Bibliografia

  • 2012

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Vlastimil Horák (17.6.1926 - 29.7.2011)

    Hudobný život, 2012, year 44, no. 1 – 2, p. 27

  • 2011

    (hž): Dňa 29.7. zomrel v Bratislave dirigent Vlastimil Horák..

    Hudobný život, 2011, year 43, no. 9, p. 3

  • 2001

    MATUŠÍK, Radislav: Balada o človeku

    Hudobný život, 2001, year 33, no. 6, p. 9

  • 1996

    VAJDIČKA, Ľudovít M.: Vlastimil Horák sedemdesiatročný

    Hudobný život, 1996, year 28, no. 13, p. 6

  • 1996

    VAJDIČKA, Ľudovít M.: Slovenská hudba 20. storočia : Hudba v rozhlase

    Dejiny slovenskej hudby (Ed. Elschek, Oskár), 1996, ASCO Art & Science, Bratislava, p. 360 – 364

  • 1993

    HUDÍK, Pavol: Zahĺbiť sa možno v mlčaní : Dielo a osobnosť: Vlastimil Horák

    Slobodný piatok, 1993, no. 28, p. 14

  • 1986

    VAJDIČKA, Ľudovít M. – HORÁK, Vlastimil: Nejubilejný rozhovor s jubilantom Vlastimilom Horákom

    Hudobný život, 1986, year 18, no. 12, p. 7

  • 1986

    POSPÍŠILOVÁ, Iveta: Odomyká hudobným kľúčom

    Smena 17.6., 1986, no. 140, p. 6

  • 1986

    ČÍŽIK, Vladimír: heslo Horák Vlastimil

    Slovenskí dirigenti a zbormajstri, 1986, Opus, Bratislava, p. 135 – 140

  • 1982

    PODRACKÝ, I.: Gramorecenzie : Johann Nepomuk Hummel: Klavírna tvorba

    Hudobný život, 1982, no. 3, p. 2

  • 1981

    PODRACKÝ, Igor: Komorné združenie Vlastimila Horáka jubiluje

    Hudobný život, 1981, no. 24, p. 2

  • 1976

    ODZGANOVÁ, O.: Citlivý muzikant

    Rozhlas , 1976, no. 25, p. 15

  • 1976

    TVRDOŇ, J.: Bratislavské komorné združenie...

    Hudobný život, 1976, no. 19, p. 2

  • 1975

    PODRACKÝ, Igor: Gramorecenzie

    Hudobný život, 1975, no. 17, p. 5

  • 1973

    ČÁRSKA, Etela – HORÁK, Vlastimil: S vizitkou starej i novej hudby : Hovorí dirigent Komorného združenia – Vlastimil Horák

    Hudobný život, 1973, no. 2, p. 3

  • 1964

    KOZÁK, Jan a kol.: heslo Vlastimil Horák

    Českoslovenští koncertní umělci a komorní soubory, 1964, State Music Publisher, Praha, p. 310 – 311

  • 1963

    (ED. ČERNUŠÁK, Gracian – ŠTĚDROŇ, Bohumír – NOVÁČEK, Zdenko): heslo Horák Vlastimil

    Československý hudební slovník osob a institucí. Svazek prvý, 1963, State Music Publisher, Praha, p. 470 – 471

  • 1959

    ŠAMKO, J.: Koncert z diel G. F. Händla

    Slovenská hudba, 1959, no. 6, p. 289

  • 1959

    DUFFEK, Kornel: Bodka za XIV. piešťanským festivalom

    Hudobný život, 1959, no. 15, p. 4

x