2021

KOREŇOVÁ, Katarína: Jozef Grešák [recenzia CD]

Hudobný život, 2021, year 53, no. 11, p. 36

2021

HOCEK, Ján: CD Sisa Michalidesová - Majster a Margaréta

skjazz.sk, 9.8.2021

2020

URSÍNYOVÁ, Terézia: Šostakovič a Berlioz vo vynikajúcom prevedení

Opera Slovakia, 30. 3. 2020

2019

URSÍNYOVÁ, Terézia: Hoffmannove poviedky v Opere SND. Stačili by aj v jednom obsadení…

Opera Slovakia, 18. 6. 2019

2019

BLEHA, Peter: Hoffmannove poviedky v SND – koprodukcia, ktorá sa nakoniec nekonala

Denník N, 2019

2019

HOFMANNOVÁ, Karla: Janáčkova opera a povedený Don Carlos

Hudební rozhledy, 2019, year 72, no. 3, p. 23 – 24

2019

HAVLÍKOVÁ, Helena: Nádherně dekadentní Osud

Hudební rozhledy, 2019, year 72, no. 1, p. 32

2018

BUBNÁŠ, Juraj: Symfonický orchester Slovenského rozhlasu na Festivale Radio_Head Awards

Hudobný život, 2018, year 50, no. 4, p. 3

2017

URBANČÍKOVÁ, Lýdia: Rok Jozefa Grešáka v Štátnej filharmónii Košice

Hudobný život, 2017, year 49, no. 12, p. 13

2015

ČERVENKA, Jozef: Vec Konwitschny

Hudobný život, 2015, year 47, no. 12, p. 26

2014

Donna Anna ve Stavovském byla pro mne užasným zážitkem

Operaplus.cz, 25. 6. 2014

2014

BLAHO, Vladimír: Mohlo ísť o viac

Hudobný život, 2014, year 46, no. 4, p. 23

2013

ŘÍHA, Vladimír: Slovenka Linda Ballová objevem Komediantů

Hudební rozhledy, 2013, year 66, no. 3, p. 39

2013

ČERNÝ, Mirek: Cáchy : Vydařená Rusalka

Harmonie , 2013, year 21, no. 12, p. 43

2012

ANDREJČÁKOVÁ, Eva: Ako sa stať opernou divou?

SME / Kultúra, 22. 3. 2012

2012

UNGER, Pavel: Prvá Jenufa Lindy Ballovej

Hudobný život, 2012, year 44, no. 11, p. 27

2011

KUBANDOVÁ, Janka: Miniprofil HŽ

Hudobný život, 2011, year 43, no. 5, p. 6

-1

MOJŽIŠOVÁ, Michaela: Objaviteľský okamih

Hudobný život, 2015, year 47, no. 1 – 2, p. 36
(účinkovanie v koncertnom predvedení opery Beňovský alebo Vyhnanci z Kamčatky (F. A. Boieldieu))

Bibliography – Reviews

Bibliography – Art Critique and Journalism

  • 2020

    URSÍNYOVÁ, Terézia: Šostakovič a Berlioz vo vynikajúcom prevedení

    Opera Slovakia, 30. 3. 2020

  • 2019

    URSÍNYOVÁ, Terézia: Hoffmannove poviedky v Opere SND. Stačili by aj v jednom obsadení…

    Opera Slovakia, 18. 6. 2019

  • 2019

    BLEHA, Peter: Hoffmannove poviedky v SND – koprodukcia, ktorá sa nakoniec nekonala

    Denník N, 2019

  • 2019

    HOFMANNOVÁ, Karla: Janáčkova opera a povedený Don Carlos

    Hudební rozhledy, 2019, year 72, no. 3, p. 23 – 24

  • 2019

    HAVLÍKOVÁ, Helena: Nádherně dekadentní Osud

    Hudební rozhledy, 2019, year 72, no. 1, p. 32

  • 2018

    BUBNÁŠ, Juraj: Symfonický orchester Slovenského rozhlasu na Festivale Radio_Head Awards

    Hudobný život, 2018, year 50, no. 4, p. 3

  • 2017

    URBANČÍKOVÁ, Lýdia: Rok Jozefa Grešáka v Štátnej filharmónii Košice

    Hudobný život, 2017, year 49, no. 12, p. 13

  • 2015

    ČERVENKA, Jozef: Vec Konwitschny

    Hudobný život, 2015, year 47, no. 12, p. 26

  • 2014

    Donna Anna ve Stavovském byla pro mne užasným zážitkem

    Operaplus.cz, 25. 6. 2014

  • 2014

    BLAHO, Vladimír: Mohlo ísť o viac

    Hudobný život, 2014, year 46, no. 4, p. 23

  • 2013

    ŘÍHA, Vladimír: Slovenka Linda Ballová objevem Komediantů

    Hudební rozhledy, 2013, year 66, no. 3, p. 39

  • 2013

    ČERNÝ, Mirek: Cáchy : Vydařená Rusalka

    Harmonie , 2013, year 21, no. 12, p. 43

  • 2012

    ANDREJČÁKOVÁ, Eva: Ako sa stať opernou divou?

    SME / Kultúra, 22. 3. 2012

  • 2012

    UNGER, Pavel: Prvá Jenufa Lindy Ballovej

    Hudobný život, 2012, year 44, no. 11, p. 27

  • 2011

    KUBANDOVÁ, Janka: Miniprofil HŽ

    Hudobný život, 2011, year 43, no. 5, p. 6

  • -1

    MOJŽIŠOVÁ, Michaela: Objaviteľský okamih

    Hudobný život, 2015, year 47, no. 1 – 2, p. 36
    (účinkovanie v koncertnom predvedení opery Beňovský alebo Vyhnanci z Kamčatky (F. A. Boieldieu))

x