2021

KOREŇOVÁ, Katarína: Jozef Grešák [recenzia CD]

Hudobný život, 2021, roč. 53, č. 11, s. 36

2020

URSÍNYOVÁ, Terézia: Šostakovič a Berlioz vo vynikajúcom prevedení

Opera Slovakia, 30. 3. 2020

2019

URSÍNYOVÁ, Terézia: Hoffmannove poviedky v Opere SND. Stačili by aj v jednom obsadení…

Opera Slovakia, 18. 6. 2019

2019

BLEHA, Peter: Hoffmannove poviedky v SND – koprodukcia, ktorá sa nakoniec nekonala

Denník N, 2019

2019

HOFMANNOVÁ, Karla: Janáčkova opera a povedený Don Carlos

Hudební rozhledy, 2019, roč. 72, č. 3, s. 23 – 24

2019

HAVLÍKOVÁ, Helena: Nádherně dekadentní Osud

Hudební rozhledy, 2019, roč. 72, č. 1, s. 32

2018

BUBNÁŠ, Juraj: Symfonický orchester Slovenského rozhlasu na Festivale Radio_Head Awards

Hudobný život, 2018, roč. 50, č. 4, s. 3

2017

URBANČÍKOVÁ, Lýdia: Rok Jozefa Grešáka v Štátnej filharmónii Košice

Hudobný život, 2017, roč. 49, č. 12, s. 13

2015

ČERVENKA, Jozef: Vec Konwitschny

Hudobný život, 2015, roč. 47, č. 12, s. 26

2014

Donna Anna ve Stavovském byla pro mne užasným zážitkem

Operaplus.cz, 25. 6. 2014

2014

BLAHO, Vladimír: Mohlo ísť o viac

Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 4, s. 23

2013

ŘÍHA, Vladimír: Slovenka Linda Ballová objevem Komediantů

Hudební rozhledy, 2013, roč. 66, č. 3, s. 39

2013

ČERNÝ, Mirek: Cáchy : Vydařená Rusalka

Harmonie , 2013, roč. 21, č. 12, s. 43

2012

ANDREJČÁKOVÁ, Eva: Ako sa stať opernou divou?

SME / Kultúra, 22. 3. 2012

2012

UNGER, Pavel: Prvá Jenufa Lindy Ballovej

Hudobný život, 2012, roč. 44, č. 11, s. 27

2011

KUBANDOVÁ, Janka: Miniprofil HŽ

Hudobný život, 2011, roč. 43, č. 5, s. 6

-1

MOJŽIŠOVÁ, Michaela: Objaviteľský okamih

Hudobný život, 2015, roč. 47, č. 1 – 2, s. 36
(účinkovanie v koncertnom predvedení opery Beňovský alebo Vyhnanci z Kamčatky (F. A. Boieldieu))

Bibliografia – Recenzie

  • 2021

    KOREŇOVÁ, Katarína: Jozef Grešák [recenzia CD]

    Hudobný život, 2021, roč. 53, č. 11, s. 36

Bibliografia – Umelecká kritika a publicistika

  • 2020

    URSÍNYOVÁ, Terézia: Šostakovič a Berlioz vo vynikajúcom prevedení

    Opera Slovakia, 30. 3. 2020

  • 2019

    URSÍNYOVÁ, Terézia: Hoffmannove poviedky v Opere SND. Stačili by aj v jednom obsadení…

    Opera Slovakia, 18. 6. 2019

  • 2019

    BLEHA, Peter: Hoffmannove poviedky v SND – koprodukcia, ktorá sa nakoniec nekonala

    Denník N, 2019

  • 2019

    HOFMANNOVÁ, Karla: Janáčkova opera a povedený Don Carlos

    Hudební rozhledy, 2019, roč. 72, č. 3, s. 23 – 24

  • 2019

    HAVLÍKOVÁ, Helena: Nádherně dekadentní Osud

    Hudební rozhledy, 2019, roč. 72, č. 1, s. 32

  • 2018

    BUBNÁŠ, Juraj: Symfonický orchester Slovenského rozhlasu na Festivale Radio_Head Awards

    Hudobný život, 2018, roč. 50, č. 4, s. 3

  • 2017

    URBANČÍKOVÁ, Lýdia: Rok Jozefa Grešáka v Štátnej filharmónii Košice

    Hudobný život, 2017, roč. 49, č. 12, s. 13

  • 2015

    ČERVENKA, Jozef: Vec Konwitschny

    Hudobný život, 2015, roč. 47, č. 12, s. 26

  • 2014

    Donna Anna ve Stavovském byla pro mne užasným zážitkem

    Operaplus.cz, 25. 6. 2014

  • 2014

    BLAHO, Vladimír: Mohlo ísť o viac

    Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 4, s. 23

  • 2013

    ŘÍHA, Vladimír: Slovenka Linda Ballová objevem Komediantů

    Hudební rozhledy, 2013, roč. 66, č. 3, s. 39

  • 2013

    ČERNÝ, Mirek: Cáchy : Vydařená Rusalka

    Harmonie , 2013, roč. 21, č. 12, s. 43

  • 2012

    ANDREJČÁKOVÁ, Eva: Ako sa stať opernou divou?

    SME / Kultúra, 22. 3. 2012

  • 2012

    UNGER, Pavel: Prvá Jenufa Lindy Ballovej

    Hudobný život, 2012, roč. 44, č. 11, s. 27

  • 2011

    KUBANDOVÁ, Janka: Miniprofil HŽ

    Hudobný život, 2011, roč. 43, č. 5, s. 6

  • -1

    MOJŽIŠOVÁ, Michaela: Objaviteľský okamih

    Hudobný život, 2015, roč. 47, č. 1 – 2, s. 36
    (účinkovanie v koncertnom predvedení opery Beňovský alebo Vyhnanci z Kamčatky (F. A. Boieldieu))

x