2014

PUŠKÁŠOVÁ, Melánia: Juraj Hatrík : Impastamente sottili [recenzia CD]

Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 4, s. 34

2014

ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Musica aeterna vo sviatočnom období

Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 1 – 2, s. 15 – 16

2013

ŠUBA, Andrej: Passio

Hudobný život, 2013, roč. 45, č. 5, s. 12

2011

František Malotín : Probuzení k dokonalosti 1, 2 : Pokračování školy hry na příčnou flétnu

Hudobný život, 2011, roč. 43, č. 3, s. 37 – 38

2010

Jan a Eva Kvapilovi : Flautoškola 1 a 2 : Učebnice hry na sopránovou zobcovou flétnu [recenzia učebnice]

Hudobný život, 2010, roč. 42, č. 11, s. 37

2010

Alan Davis : 20 duet pro sopránovou a altovou zobcovou flétnu; 20 koled pro sopránovou, altovou a tenorovou zobcovou flétnu [recenzia notového materiálu]

Hudobný život, 2010, roč. 42, č. 11, s. 37

2009

URSÍNYOVÁ, Terézia: SĽUK cez mikroporty

Hudobný život, 2009, roč. 41, č. 5, s. 26

2008

KAČIC, Ladislav: Anton Zimmermann: Missa pastoralis D dur [recenzia CD]

Hudobný život, 2008, roč. 40, č. 1 – 2, s. 59

Personálna bibliografia

  • 2011

    František Malotín : Probuzení k dokonalosti 1, 2 : Pokračování školy hry na příčnou flétnu

    Hudobný život, 2011, roč. 43, č. 3, s. 37 – 38

  • 2010

    Jan a Eva Kvapilovi : Flautoškola 1 a 2 : Učebnice hry na sopránovou zobcovou flétnu [recenzia učebnice]

    Hudobný život, 2010, roč. 42, č. 11, s. 37

  • 2010

    Alan Davis : 20 duet pro sopránovou a altovou zobcovou flétnu; 20 koled pro sopránovou, altovou a tenorovou zobcovou flétnu [recenzia notového materiálu]

    Hudobný život, 2010, roč. 42, č. 11, s. 37

Bibliografia

  • 2014

    PUŠKÁŠOVÁ, Melánia: Juraj Hatrík : Impastamente sottili [recenzia CD]

    Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 4, s. 34

  • 2014

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Musica aeterna vo sviatočnom období

    Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 1 – 2, s. 15 – 16

  • 2013

    ŠUBA, Andrej: Passio

    Hudobný život, 2013, roč. 45, č. 5, s. 12

  • 2009

    URSÍNYOVÁ, Terézia: SĽUK cez mikroporty

    Hudobný život, 2009, roč. 41, č. 5, s. 26

  • 2008

    KAČIC, Ladislav: Anton Zimmermann: Missa pastoralis D dur [recenzia CD]

    Hudobný život, 2008, roč. 40, č. 1 – 2, s. 59

x