• 2004 – 2011

    ZUŠ M. Schneidera-Trnavského v Trnave (klavír – Jarmila Hudecová)

  • 2011 – 2017

    Konzervatórium v Bratislave (klavír – Peter Čerman), titul Najlepší absolvent klavírneho odboru

  • od 2017

    VŠMU v Bratislave (klavír – Marian Lapšanský)

  • 2018

    majstrovské klavírne kurzy v rámci festivalu The International Holland Music Sessions, NL (Matti Raekallio – The Juilliard School of Music New York)

  • 2018

    majstrovské interpretačne kurzy komornej hudby v Bratislave organizované OZ Sinfonietta Bratislava v spolupráci s Hudobným centrom (Midori Goto)

  • 2018

    korepetítor huslistov na Majstrovských kurzoch svetových virtuózov (Vadim Gluzman)

  • 2019

    majstrovské interpretačné kurzy v Bratislave (Elena Richter)

Miloš Biháry sa počas štúdia na bratislavskom Konzervatóriu viackrát predstavil ako sólista so Symfonickým orchestrom Konzervatória v Bratislave v Slovenskej filharmónii. Koncertoval tiež na Akadémii umení v Banskej Bystrici, na Pražskom konzervatóriu, na Janáčkovej akadémii múzických umení v Brne, na Universität für Musik und darstellende Kunst Graz a i. V roku 2017 účinkoval na záverečnom koncerte festivalu Viva musica! v spolupráci so Symfonickým orchestrom Viva Musica! pod vedením dirigenta Braňa Kostku. V marci 2019 sa sólovo predstavil v Teatro Filodrammatici v Miláne v rámci spoločného projektu hudobníkov z krajín Vyšehradskej štvorky a na pozvanie Petra Dvorského sólovo vystúpil i v Slovenskom inštitúte v Ríme. V rámci abonentného cyklu Slovenskej filharmónie Mimoriadne koncerty bol sólistom Rachmaninovho Koncertu pre klavír a orchester č. 2 c mol (Slovenská filharmónia, dir. Oliver Dohnányi, október 2020).

Popri vážnej hudbe tvorí oblasť jeho záujmu i jazzová hudba. Účinkoval v zoskupeniach ako JMJ trio, v hip-hopovej skupine Delikatesa a v pop-funky skupine Chillsband. V roku 2012 založil kapelu Miloš Biháry & Jazz Funk Brothers (Marek Taraj – bass, Juraj David Raši – drums), ktorá získala ocenenia na domácich súťažiach a predstavila sa na mnohých hudobných festivaloch (na festivale Bratislavské jazzové dni v rámci Pódia mladých (2014), na festivale Radio-Head Awards (2018) a ď.) 

x