Personálna bibliografia – Umelecká kritika a publicistika

  • 2020

    Miniprofil HŽ : Peter Palaj

    Hudobný život, 2020, roč. 52, č. 5, s. 29

Personálna bibliografia

  • 2020

    Hudobná dielňa Róberta Ragana st. : All The Things You Are

    Hudobný život, 2020, roč. 52, č. 12, s. 30 – 31

  • 2006

    Recenzie : Barbara Hendricks: A Tribute to Duke Ellington (DVD)

    Hudba, 2006, roč. 1, č. 4, s. 101 – 102

  • 2006

    RAGAN, Róbert – PALÚCH, Stanislav: Stano Palúch: "...podvádzal som, ako sa len dalo..."

    Hudba, 2006, roč. 1, č. 2, s. 8 – 13

Bibliografia

  • 2020

    MACHO, Palo: Druhý fokus : Palo Macho s Róbertom Raganom st. [rozhovor]

    Hudobný život, 2020, roč. 52, č. 9, s. 40

  • 2016

    MIŠKOVIČOVÁ, Eva: Bass Fest 2016

    Hudobný život, 2016, roč. 48, č. 12, s. 40

  • 2015

    DOHNALOVÁ, Lýdia: Za peknou hudbou opäť do Banskej Štiavnice

    Hudobný život, 2015, roč. 47, č. 9, s. 6

  • 2015

    POTANČOK, Vladimír: WOMEX 2015

    Hudobný život, 2015, roč. 47, č. 11, s. 16 – 17

  • 2015

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Nedeľné matiné v Mirbachovom paláci

    Hudobný život, 2015, roč. 47, č. 1 – 2, s. 10

  • 2014

    ZAHRADNÍK, Miroslav: Jazz vo filharmónii

    Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 12, s. 2

  • 2013

    KATINA, Peter: Recenzie : Pacora Trio: Fugit Hora

    Hudobný život , 2013, roč. 45, č. 4, s. 37 – 38

  • 2013

    DOHNALOVÁ, Lýdia: Štátny komorný orchester Žilina

    Hudobný život , 2013, roč. 45, č. 1 – 2, s. 6

  • 2012

    TOMČÁNYIOVÁ, Beata: Bergerovo trio a PaCoRa trio na GHD 2012

    Galantské noviny, 2012, roč. 21, č. 12, s. 5

  • 2010

    ŠARGOVÁ, Jana: Konvergencie v košických Kasárňach

    Hudobný život , 2010, roč. 42, č. 1 – 2, s. 7

  • 2008

    GÁLIS, Vladislav – RAGAN, Róbert: Džez k ľuďom

    Týždeň , 2008, roč. 5, č. 9, s. 62 – 63

  • 2008

    ZAJACOVÁ ZÁBORSKÁ, Ľubica: Viva musica! : Jánošík a Bashavel

    Hudobný život, 2008, roč. 40, č. 9, s. 4 – 5

  • 2008

    (ato): Unikátne spojila klasiku, jazz a folklór

    Košický Korzár 10.4., 2008, roč. 11, č. 84, s. 6

  • 2007

    FORGÁCS, Miklós: Dzsessz-reggel a templomban : az ipolysági Eugen Cicero-emlékkoncertekből három volt októberben ...

    Új szó 26.10., 2007, roč. 60, č. 247, s. 9

  • 2007

    ROTHENSTEIN, Erik: Mainstream je pre kritikov nezaujímavý [rozhovor s formáciou Nothing but Swing Trio]

    Hudobný život, 2007, roč. 39, č. 10, s. 32 – 33

  • 2007

    NOVOTNÝ, Stanislav: Juraj Bartoš & Nothing But Swing

    Hudba, 2007, roč. 2, č. 4, s. 49 a 51

  • 2007

    MOTYČKA, Peter: Jazz FOR SAle 2006

    Hudba, 2007, roč. 2, č. 1, s. 44 – 47

  • 2006

    KÁNIK, Roland: Nothing But Swing Trio : Desať rokov na ceste...

    Hudba, 2006, roč. 1, č. 3, s. 96 – 97

  • 2006

    MOTYČKA, Peter: PaCoRa trio

    Hudba, 2006, roč. 1, č. 2, s. 113

  • 2004

    DRASTICH, Miloš: Po Grapellim Palúch (?)

    Literárny (dvoj)týždenník 22.9., 2004, č. 30 – 31

x