Personálna bibliografia

  • 1996

    Symbol i.

    Slovenská hudba, 1996, no. 1 – 2, p. 196 – 200

  • 1996

    Mýtus obrov sa rozpadá!?

    Slovenská hudba, 1996, no. 1 – 2, p. 136 – 140

Bibliografia – Art Critique and Journalism

  • 2020

    LETŇANOVÁ, Elena: Cieľom umenia je robiť človeka šťastným

    Hudobný život, 2020, year 52, no. 7 – 8, p. 11
    (Portrét)

  • 2018

    FUJAK, Július: Nielen o abrahámovinách Experimentálneho štúdia

    Vis à vis, 2018, , Vlna, Bratislava, p. 51 – 58

  • 2017

    CHALUPKA, Ľubomír: Experimental Studio Bratislava [recenzia LP]

    Hudobný život, 2017, year 49, no. 10, p. 38

  • 2014

    LENHARDTOVÁ, Júlia: Orfeus life

    TEMPO, časopis HTF VŠMU, 2014, year 11, no. 3 – 4, p. 8 – 10

  • 2014

    GOTTHARDTOVÁ, Kristína: Orfeus (do)spieva

    TEMPO, časopis HTF VŠMU, 2014, year 11, no. 3 – 4, p. 8 – 10

Bibliografia

  • 1996

    BÁZLIK, M. – ĎURIŠ, J. – GODÁR, V.: Tri stretnutia. Rozhovor s Mirom Bázlikom

    Slovenská hudba, 1996, no. 1 – 2, p. 215 – 246

  • 1996

    kol.: Slovenská elektroakustická hudba

    Slovenská hudba, 1996, no. 1 – 2

  • 1995

    ZAJÍČEK, L.: An Oral History of Electro-Acoustic Music of the Czech and Slovak Republics


    (Diss. San Jose State University)

  • 1994

    KADUCH, M.: Česká a slovenská elektroakustická hudba 1964–1994. Osobní slovník

    Ostrava, p. 39 – 40

x