Personálna bibliografia – Art Critique and Journalism

  • 1977

    K rozhlasovej aktivite

    Hudobný život, 1977, year 9, no. 9, p. 7

  • 1969

    Anketa: Tie najúspešnejšie

    Hudobný život, 1969, year 1, no. 23 – 24, p. 8

Personálna bibliografia

  • 1977

    Možnosť sebarealizácie

    Hudobný život, 1977, year 9, no. 3, p. 3

Bibliografia – Studies (Book Chapters, Dictionary Entries, Scholarly Articles)

  • 2010

    MEDŇANSKÁ, Irena: Detská zborová tvorba na Slovensku v rokoch 1945-1990

    Cantus Choralis Slovaca, 2010, Banská Bystrica, year 9, p. 20 – 28

  • 1996

    CHALUPKA, Ľubomír: Vývoj po roku 1945

    Dejiny slovenskej hudby (ed. O. Elschek), 1996, ASCO Art & Science, Bratislava, p. 316 – 317

  • 1984

    BERGER, Igor: Eseje o tvorbe

    Opus musicum, 1984, no. 9, p. 275 – 285

Bibliografia – Art Critique and Journalism

  • 2014

    HATRÍK, Juraj: Osem dní spolupatričnosti

    Festivalový zápisník z Novej slovenskej hudby 2014

    Hudobný život, 2014, year 46, no. 12, p. 9

  • 2014

    BUBNÁŠ, Juraj: Bratislava: Nová slovenská hudba 2014

    Opera Plus, 2014

  • 2012

    KATINA, Peter: Milan Paľa : Violin Solo 2 : Violin Solo 3 [recenzia CD]

    Hudobný život, 2012, year 44, no. 3, p. 35

  • 2012

    KATINA, Peter: Milan Paľa: Violin Solo 1 – 3 [recenzia CD]

    Slovenská hudba, 2012, year 38, no. 4, p. 418 – 420

  • 1994

    JURÍK, Marián: Vyznanie Hanuša Domanského

    Hudobný život, 1994, year 26, no. 4, p. 3

  • 1981

    ŠUSTYKEVIČOVÁ, Lýdia: VI. Týždeň novej slovenskej hudobnej tvorby

    Komorné koncerty

    Hudobný život, 1981, year 13, no. 6, p. 4
    (Dithyramby)

  • 1979

    ADAMČIAKOVÁ, Vlasta: Rozhovor s Hanušom Domanským

    Hudobný život, 1979, year 11, no. 3, p. 4

  • 1977

    ŠUHAJDA, Ondrej: Týždeň novej slovenskej hudobnej tvorby

    Komorné koncerty

    Hudobný život, 1977, year 9, no. 5, p. 4
    (Dianoia)

  • 1976

    ADAMČIAK, Milan: Gramorecenzia : Nová skladateľská generácia

    Hudobný život, 1976, year 8, no. 11, p. 5

  • 1974

    CHALUPKA, Ľubomír: Koncert Petra Michalicu

    , year 6, no. 13, p. 5

  • 1972

    GRS: Na začiatku cesty

    Hudobný život, 1972, year 4, no. 11, p. 4 – 5

  • 1972

    MESÁROŠOVÁ, Marcela: Na čom pracujete?

    Hudobný život, 1972, year 4, no. 24, p. 2
    (Diania, Klapancie)

  • 1971

    KOVÁŘOVÁ, Anna: Debutujúca generácia

    Hudobný život, 1971, year 3, no. 5, p. 4

  • 1969

    HATRÍK, Juraj: Neistota hľadania - či hľadanie istoty

    Pokus o konfrontáciu

    Hudobný život, 1969, year 1, no. 15, p. 3

  • 1969

    BOHÁČIK, Ján: Školské súbory v aktivite

    Hudobný život, 1969, year 1, no. 12, p. 4

Bibliografia – Analyses of Works

  • 2004

    CHALUPKA, Ľubomír: Hanuš Domanský: Fragment sonáty pre klavír

    Hudobný život, 2004, year 36, no. 5, p. 32 – 34

  • 1983

    BERGER, Igor: Domanského Symfónia pre veľký orchester

    Hudobný život, 1983, year 15, no. 19, p. 5

  • 1982

    BERGER, Igor: Elegická suita pre soprán a klavír H. Domanského

    Hudobný život, 1982, year 14, no. 17, p. 4

  • 1981

    BERGER, Igor: Hanuš Domanský: Dithyramby

    Hudobný život, 1981, year 13, no. 19, p. 4

  • 1979

    ADAMČIAKOVÁ, Vlasta: Bagately pre klavír

    Hudobný život, 1979, year 11, no. 19, p. 4

  • 1975

    CHALUPKOVÁ, Viera: Dianoia pre husle sólo Hanuša Domanského

    Hudobný život, 1975, year 7, no. 1, p. 5

x