Personálna bibliografia

  • 1996

    Kanadské trofeje

    Hudobný život, 1996, roč. 28, č. 16, s. 2

  • 1991

    Na dôvernej linke

    Národná obroda, 27. 6. 1991

  • 1990

    Podnetné svetové sympózium

    Rytmus , 1990, č. 11, s. 2 – 3

  • 1986

    Pozdrav jubilujúcemu profesorovi : Zaslúžilý umelec Juraj Haluzický sa dožíva 75 rokov

    Hudobný život, 1986, roč. 18, č. 16, s. 4

Bibliografia

  • 2013

    ŠUŠKA, Pavol: Dôstojné narodeniny 65-ročnej Lúčnice

    Hudobný život, 2013, roč. 45, č. 11, s. 11

  • 2001

    KOVÁČOVÁ-ŠARAYOVÁ, Elena: Naposledy Petrovi Hradilovi (29.4.1940-24.7.2001)

    Hudobný život , 2001, roč. 41, č. 9, s. 4

  • 2000

    LEPORIS, Ján: List pánovi profesorovi : dirigent Peter Hradil sa dožíva okrúhleho jubilea

    Národná osveta / príl. Etuda , 2000, roč. 6, č. 2, s. 6

  • 1994

    LITSCHAUEROVÁ, Nina: Klenot s voňavým menom : Zhovárame sa s Prof. Petrom Hradilom, umeleckým vedúcim speváckeho zboru Lúčnica

    Nové slovo bez rešpektu , 1994, roč. 4, č. 47, s. 16 – 17

  • 1990

    -H-: Peter Hradil

    Hudobný život , 1990, roč. 22, č. 8, s. 7

  • 1990

    DOBRODINSKÝ, Ján Mária: K životnému jubileu dirigenta : Peter Hradil umelecký vedúci speváckeho zboru Lúčnica

    Rytmus , 1990, roč. 44, č. 4, s. 30 – 31

  • 1988

    NIŽNÁNSKY, Jozef: Lúčnica stále bez vrások

    Večerník, 3. 6. 1988

  • 1984

    -Red-: Nový dirigent speváckeho zboru Lúčnica

    Hudobný život , 1984, roč. 16, č. 4, s. 7

  • 1979

    GABAUER, Alfréd: Peter Hradil

    Hudobný život , 1979, roč. 11, č. 8, s. 3

x