2018

KOLÁŘ, Robert: Albrechtina: Debussy 100 rokov po...

Hudobný život, 2018, roč. 50, č. 11, s. 3

2014

ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Interpretačne mnohoraký december i január v Mirbachu

Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 1 – 2, s. 3

2014

DOHNALOVÁ, Lýdia: V Žiline aj s pôvodnou tvorbou

Hudobný život, 2014, č. 4, s. 7

2013

ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Nedeľné matiné v Mirbachovom paláci

Hudobný život , 2013, roč. XLV, č. 3, s. 6

2013

PUŠKÁŠOVÁ, Melánia: Nová slovenská hudba 2012 : Muchovo kvarteto

Hudobný život , 2013, roč. XLV, č. 1 – 2, s. 22 – 23

2013

ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Spomienka na Jána Levoslava Bellu

Hudobný život, 2013, č. 10, s. 8

2013

STÝBLOVÁ, Magdaléna: V Pálffyho paláci nielen Dvořák

Hudobný život, 2013, č. 10, s. 8

2012

KUBANDOVÁ, Janka: Slovenská filharmónia

Hudobný život, 2012, č. 7 – 8, s. 3

2012

KUBANDOVÁ, Janka: miniprofil : Mucha Quartet

Hudobný život, 2012, č. 10, s. 5

2011

PUŠKÁŠOVÁ, Melánia: Albrechtina

Hudobný život, 2011, č. 7 – 8, s. 8 – 9

2011

CHALUPKA, Ľubomír: Symfonický orchester VŠMU...

Hudobný život, 2011, č. 6, s. 3

2011

KUBANDOVÁ, Janka: Miniprofil HŽ

Hudobný život, 2011, č. 12, s. 7

-1

KOLÁŘ, Robert: Albrechtovský violový večer

Hudobný život, 2015, roč. 47, č. 11, s. 4

Bibliografia

  • 2018

    KOLÁŘ, Robert: Albrechtina: Debussy 100 rokov po...

    Hudobný život, 2018, roč. 50, č. 11, s. 3

  • 2014

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Interpretačne mnohoraký december i január v Mirbachu

    Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 1 – 2, s. 3

  • 2014

    DOHNALOVÁ, Lýdia: V Žiline aj s pôvodnou tvorbou

    Hudobný život, 2014, č. 4, s. 7

  • 2013

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Nedeľné matiné v Mirbachovom paláci

    Hudobný život , 2013, roč. XLV, č. 3, s. 6

  • 2013

    PUŠKÁŠOVÁ, Melánia: Nová slovenská hudba 2012 : Muchovo kvarteto

    Hudobný život , 2013, roč. XLV, č. 1 – 2, s. 22 – 23

  • 2013

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Spomienka na Jána Levoslava Bellu

    Hudobný život, 2013, č. 10, s. 8

  • 2013

    STÝBLOVÁ, Magdaléna: V Pálffyho paláci nielen Dvořák

    Hudobný život, 2013, č. 10, s. 8

  • 2012

    KUBANDOVÁ, Janka: Slovenská filharmónia

    Hudobný život, 2012, č. 7 – 8, s. 3

  • 2012

    KUBANDOVÁ, Janka: miniprofil : Mucha Quartet

    Hudobný život, 2012, č. 10, s. 5

  • 2011

    PUŠKÁŠOVÁ, Melánia: Albrechtina

    Hudobný život, 2011, č. 7 – 8, s. 8 – 9

  • 2011

    CHALUPKA, Ľubomír: Symfonický orchester VŠMU...

    Hudobný život, 2011, č. 6, s. 3

  • 2011

    KUBANDOVÁ, Janka: Miniprofil HŽ

    Hudobný život, 2011, č. 12, s. 7

  • -1

    KOLÁŘ, Robert: Albrechtovský violový večer

    Hudobný život, 2015, roč. 47, č. 11, s. 4

x