Personálna bibliografia – Art Critique and Journalism

  • 2012

    Klavírne semináre EPTA.

    Hudobný život, 2012, year 44, no. 10, p. 7

Personálna bibliografia

  • 2011

    Výrazná umelecká osobnosť

    Literárny dvojtýždenník , 2.11.2011, p. 15

  • 2010

    Súčasné postavenie klavírnych sonát v repertoári dnešných klaviristov a vzťah minulosti a súčasnosti k Haydnovmu tvorivému odkazu

    Acta humanica, 2010, Faculty of Sciences of the University of Žilina, Žilina, year 7, no. 1, p. 58 – 63

  • 2010

    Mladé talenty a ich pedagóg na Rádiu Devín

    Hudobný život, 2010, year 42, no. 7 – 8, p. 5

  • 2010

    Umelecko-pedagogické inšpirácie v inštruktívnej tvorbe pre mládež

    Miloslav Kabeláč-Eugen Suchoň. Sborník příspěvků z mezinárodní muzikologické konference ke 100. výročí narození, 2010, Praha, p. 182 – 189
    (ISBN 978-80-7331-158-2)

  • 2009

    Podiel E. Suchoňa na rozvoji kultúrnosti Slovenska

    90.výročie vzniku Hudobnej školy pre Slovensko. Zborník slávnostnej konferencie konanej 1. októbra 2009, 2009, Bratislava, p. 35 – 48

  • 2009

    EDITOR: CHALUPKA, Ľubomír: Tvorivý odkaz Eugena Suchoňa v kontexte miesta, doby, vývoja a diela vrstovníkov

    Zborník (z muzikologickej konferencie s medznárodnou účasťou konanej v rámci festivalu BHS 2008), 2009, STIMUL, Department of Musicology, Faculty of Philosophy, Comenius University in Bratislava, Bratislava, p. 439 – 446
    (ISBN: 978-80- 89236-59-6)

  • 2008

    Umelecké dozrievanie mladého Suchoňa ako memento pre dnešnú pedagogiku

    Zborník medzinárodnej muzikologickej konferencie v rámci festivalu BHS. Tvorivý odkaz Eugena Suchoňa, 2008, Faculty of Philosophy of the Comenius University in Bratislava, Bratislava

  • 2008

    Umelecko-pedagogické inšpirácie v inštruktívnej tvorbe pre mládež

    Zborník medzinárodnej muzikologickej konferencie Miloslav Kabeláč – Eugen Suchoň, 2008, Praha

  • 2007

    Klavírne semináre EPTA

    Hudobný život, 2007, year 39, no. 10, p. 11

  • 2007

    Eugen Suchoň stále aktuálny?

    Hudobný život na Slovensku. Kontinuita či diskontinuita. Živá kultúra alebo skanzen? , 2007, Žilina University in Žilina, year 1, p. 94 – 100
    (ISBN 978-80-969826-2-2)

  • 1997

    Spomienka [na učiteľku ZUŠ Gabrielu Holičovú]

    Hudobný život, 1997, year 29, no. 3, p. 2

Bibliografia

  • 2016

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Nedeľné matiné v Mirbachovom paláci

    Hudobný život, 2017, year 49, no. 5, p. 4

  • 2016

    LENNER, Eduard: Silný zážitok, duchovná stopa

    Hudobný život, 2016, year 48, no. 11, p. 17

  • 2013

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Mirbach v znamení pestrého dramaturgicko-interpretačného mixu

    Hudobný život , 2013, year 45, no. 4, p. 3

  • 2013

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Pestrá a rôznorodá dramaturgia v Mirbachovom paláci : Nedeľné matiné

    Hudobný život, 2013, year 45, no. 11, p. 8

  • 2011

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Nedeľné matiné v Mirbachovom paláci

    Hudobný život, 2011, year 43, no. 11, p. 7

  • 2010

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Nedeľné matiné v Mirbachovom paláci

    Hudobný život, 2010, year 42, no. 12, p. 3

  • 2010

    ČÍŽIK, Vladimír: Pri klavíri s absolventmi profesorky Černeckej

    Hudobný život , 2010, year 42, no. 1 – 2, p. 3

  • 2009

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Nedeľné matiné v Mirbachovom paláci

    Hudobný život , 2009, year 41, no. 7 – 8, p. 3

  • 2009

    Vaculová Ela: Prvé februárové predpoludnie v Mirbachovom paláci...

    Hudobný život , 2009, year 41, no. 1 – 2, p. 3

  • 2005

    ČÍŽIK, Vladimír: S poéziou aj s rozvahou

    Hudobný život, 2005, year 37, no. 11 – 12

  • 2004

    ČÍŽIK, Vladimír: Z mirbachovských matiné

    Hudobný život, 2004, year 36, no. 1, p. 27

  • 2002

    ČÍŽIK, Vladimír: Zuzana Zamborská

    Slovník slovenského koncertného umenia I, 2002, Music Centre Slovakia, Bratislava, p. 155 – 156
    (ISBN 80-88884-39-X)

  • 2001

    ČÍŽIK, Vladimír: Na programe dňa klavír [diplomový recitál na VŠMU]

    Hudobný život, 2001, year 33, no. 5, p. 24 – 25

  • 1997

    PALOVČÍK, Michal: Nový školský rok rezonoval v koncertných sieňach

    Hudobný život, 1997, year 29, no. 22, p. 8

  • 1995

    PALOVČÍK, Michal: Uviedli nové skladby [Deväť malých prelúdií Juraja Hatríka a Rondo Mariana Kokavca]

    Hudobný život, 1995, year 27, no. 23 – 24, p. 4

  • 1994

    BERGER, Igor: Hudba v našej rodine

    Hudobný život, 1994, year 26, no. 9, p. 4

  • 1986

    DLHÁŇOVÁ, Božena: Marcové hudobné dni v Ruse

    Hudobný život, 1986, year 18, no. 8, p. 6

x