Personálna bibliografia

  • -1

    Úvodné slovo člena orchestra, vedúceho dychovej skupiny

    Filippiová, Elena: Slovak Sinfonietta. ŠKO Žilina 25 rokov 1974 – 1999

Bibliografia

  • 2015

    DOHNALOVÁ, Lýdia: ŠKO Žilina : Komorný večer so Suchoňovým kvintetom

    Hudobný život, 2015, roč. 47, č. 1 – 2, s. 12

  • 2014

    DOHNALOVÁ, Lýdia: Figura in memoriam

    Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 12, s. 15

  • 2014

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Nedeľné matiné v Mirbachovom paláci

    Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 12, s. 3

  • 2007

    DOHNALOVÁ, Lýdia: Štátny komorný orchester

    Hudobný život, 2007, roč. 39, č. 12, s. 3

  • 2005

    ČÍŽIK, Vladimír: Mirbachovské matiné

    Hudobný život, 2005, č. 9 – 10, s. 25

  • 2005

    FILIPPI, Elena: ŠKO Žilina v zahraničí

    Hudobný život, 2005, č. 6, s. 16

  • 2005

    KOVÁŘOVÁ, Anna: Dvadsiata Cíferská hudobná jar

    Hudobný život, 2005, č. 6, s. 27

  • 2004

    FILIPPI, Elena: Ján Figura

    Hudobný život, 2004, č. 9, s. 4

  • 2004

    BOCEKOVÁ, Jana: 49. Košická hudobná jar

    Hudobný život, 2004, č. 7 – 8, s. 23

  • 2004

    FILIPPI, Elena: ŠKO v januári a februári

    Hudobný život, 2004, č. 4, s. 21

  • 2004

    GLOSOVÁ, Daniela: ŠKO v decembri

    Hudobný život, 2004, č. 2, s. 20

  • 2004

    FECSKOVÁ, Silvia: Festival jubilejne

    Hudobný život, 2004, č. 10, s. 21 – 22

  • 2004

    BERGER, Igor: Z mirbachovských matiné

    Hudobný život, 2004, č. 1, s. 27

  • 2004

    URBAN, Bohumil: Hudobná história Žiliny

    Edis Vydavateľstvo Žilinskej univerzity, 2004, s. 27, 84, 104
    ((i foto s. 86))

  • 2003

    GLOSOVÁ, Daniela: ŠKO Žilina v júni

    Hudobný život, 2003, č. 9, s. 24

  • 2003

    PEŘINOVÁ, Ludmila: Česká premiéra Francaixova Dvojkoncertu pro flétnu, klarinet a orchestr

    Hudební rozhledy, 2003, č. 8, s. 17

  • 2002

    GÁBOROVÁ, Marta: ŠKO Žilina v septembri

    Hudobný život, 2002, č. 11, s. 24

  • 1999

    LENÁRTOVÁ, Zuzana: Začiatok konc. sezóny Štátnej filharmónie Košice

    Hudobný život, 1999, č. 11, s. 32

  • 1998

    ČÍŽIK, Vladimír: Presvedčiví Žilinčania

    Hudobný život, 1998, č. 2, s. 8

  • 1997

    KOSEC, Milan: Tridsať dní pri Pacifiku

    Slovensko, 1997, č. 2, s. 28 – 29

  • 1996

    BÚDA, Jozef: Japonské impresie

    Hudobný život, 1996, č. 4, s. 7
    (V sérii novoročných koncertov v Japonsku s dirigentom Tsugiom Maedom stvárnil sólo v Hoffmannovom /=Haydnovom/ Koncerte pre flautu a orchester)

  • 1994

    PUŠKÁŠOVÁ, Melánia: Cez Viedenskú bránu za hudbou na Hrad

    Hudobný život, 1994, č. 4, s. 4
    (5.12. 1993 spoluúčinkoval v cykle „Hudba na Hrade“ o. i. uviedol Päť skladieb Igora Bázlika)

  • 1993

    DOHNALOVÁ, Lýdia: Mladosť v erbe

    Hudobný život, 1993, č. 12, s. 1
    (Z festivalovej Žiliny – sólo v Korunovačnom ronde pre flautu a orchester od Antona Maysedera – ŠKO, dir. Tsugio Maeda)

  • 1989

    MARTINÁKOVÁ, Zuzana: NSH

    Hudobný život, 1989, č. 6, s. 5
    (Komorný orchestrálny koncert – sólový part v opuse Milana Nováka: Parafrázy pre pre flautu a sláčikový orchester so ŠKO Žilina, dir. Jan Valta)

  • 1988

    TVRDOŇ, Igor: Koncerty ŠKO Žilina

    Hudobný život, 1988, č. 2, s. 3
    (3. 12. 1987 spoluúčinkoval pri predvedení Koncertu pre dychové kvinteto a orchester od Petra Fialu)

  • 1988

    TVRDOŇ, Igor: Koncerty ŠKO Žilina

    Hudobný život, 1988, č. 13, s. 3
    (Účinkoval na záver sezóny v Breinerových opusoch – o. i. Beatles concerto grosso č. 2)

  • 1987

    HANZELOVÁ, Martina: Koncerty ŠKO Žilina

    Hudobný život, 1987, č. 19, s. 3
    (Spoľahlivý výkon pri predvedení Slovenskej rapsódie pre flautu a sláčikový orchester od Tadeáša Salvu)

  • 1987

    MARCZELLOVÁ, Zuzana: Prví gratulanti

    Hudobný život, 1987, č. 14, s. 4
    (Reflexia z vystúpenia na koncerte Konzervatória k 50. narodeninám Tadeáša Salvu v Opuse; Reminiscencie na témy sonáty Mesačného svitu od L. v. Beethovena)

  • 1987

    KOVÁŘOVÁ, Anna: PSKU Žilina 1987

    Hudobný život, 1987, č. 10, s. 1
    (V záskoku vystúpil o. i. pri interpretácii Bázlikových Päť skladieb pre flautu a klavír)

  • 1982

    TVRDOŇ, Igor: Koncerty ŠKO v Žiline

    Hudobný život, 1982, č. 14, s. 5
    (So ŠKO vystúpil na V. Žilinskom festivale komorných orchestrov)

  • 1981

    PODRACKÝ, Igor: BHS ´81. Dve pôvodné slovenské diela

    Hudobný život, 1981, č. 23, s. 4
    (Spoluúčinkoval pri uvedení Salvovho Concerta grossa č.2 23.10)

  • 1974

    ČÍŽIK, Vladimír: VIII. PMKU. V jubilejnom roku

    Hudobný život, 1974, č. 16, s. 3
    (Vystúpenie v TT)

  • 1972

    ČÍŽIK, Vladimír: Pozornosť mladým

    Hudobný život, 1972, č. 16, s. 5
    (Vystúpil v r.1972 v TT Na PMKU a vyslúžil si primát medzi dychármi)

  • -1

    FILIPPI, Elena: Slovak Sinfonietta. ŠKO Žilina 25 rokov 1974 – 1999

    Slovak Sinfonietta. ŠKO Žilina 25 rokov 1974 – 1999

x