Personálna bibliografia

Bibliografia

  • 2020

    SEREČINOVÁ, Andrea: Ako sa žije ... zbormajsterkám

    Hudobný život, 2020, roč. 52, č. 10, s. 31

  • 2017

    TICHÝ, Stanislav: BHS 2017

    Octet Singers a ŠKO

    Hudobný život, 2017, roč. 49, č. 11, s. 12 – 13

  • 2016

    MOJŽIŠOVÁ, Michaela: Tutto Jenis

    Hudobný život, 2016, roč. 48, č. 12, s. 5

  • 2015

    MOJŽIŠOVÁ, Michaela: Objaviteľský okamih

    Hudobný život, 2015, roč. 47, č. 1 – 2, s. 36

  • 2015

    DOHNALOVÁ, Lýdia: Bratislavské hudobné slávnosti 2015 : Fenomén Chudada

    Hudobný život, 2015, roč. 47, č. 11, s. 7

  • 2014

    BUBNÁŠ, Juraj: Bratislavské hudobné slávnosti 2014 : Kurucová, Pommier, ŠKO Žilina

    Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 11, s. 11

  • 2013

    ŠUŠKA, Pavol: Dôstojné narodeniny 65-ročnej Lúčnice

    Hudobný život, 2013, roč. 45, č. 11, s. 11

  • 2013

    HOCHEL, Peter: Nová slovenská hudba 2012 : Orchestrálny koncert

    Hudobný život , 2013, roč. 45, č. 1 – 2, s. 23

  • 2012

    BERGER, Igor: Spravodajstvo, festivaly / BHS / Cappella Istropolitana

    Hudobný život, 2012, roč. 44, č. 12, s. 14

x