2021

KOLÁŘ, Robert: Albrechtina : neznáma hudba Mira Bázlika

Hudobný život, 2021, roč. 53, č. 11, s. 12

2021

KARLÍKOVÁ, Mária: Viliam Kořínek : Metodika hry na husliach [recenzia reedície knihy]

Hudobný život, 2021, roč. 53, č. 7 – 8, s. 58
(edícia, revízia - Juraj Tomka)

2021

SCHINDLER, Agata: Miska Hauser : Skladby pre husle a klavír [recenzia CD]

Hudobný život, 2021, roč. 53, č. 1 – 2, s. 50 – 51

2020

Moyzesovo kvarteto : 45 rokov vzájomného rešpektu

Hudobný život, 2020, roč. 52, č. 12, s. 20 – 24

2020

PUŠKÁŠOVÁ, Melánia: Dom Albrechtovcov : od Hortus artis postupne k Domus artis

Hudobný život, 2020, roč. 52, č. 12, s. 2 – 3

2020

Osem otázok pre editorov husľovej školy a metodiky husľovej hry

Hudobný život, 2020, roč. 52, č. 12, s. 26 – 28

2019

STRUŇÁKOVÁ, Alžbeta: Medzinárodné úspechy Slovenského mládežníckeho orchestra

Hudobný život, 2019, roč. 51, č. 9, s. 4 – 7

2018

KOLÁŘ, Robert: Nová slovenská hudba 2018 - fragmenty

Hudobný život, 2018, roč. 50, č. 12, s. 9

2018

KOLÁŘ, Robert: Albrechtina: Debussy 100 rokov po...

Hudobný život, 2018, roč. 50, č. 11, s. 3

2018

DOHNALOVÁ, Lýdia: Juraj Tomka, Martin Krajčo : Early Romantic Music for Violin and Guitar [recenzia CD]

Hudobný život, 2018, roč. 50, č. 5, s. 38

2016

KOLÁŘ, Robert: Slovenský mládežnícky orchester: sympatický príslľub do budúcnosti

Hudobný život, 2016, roč. 48, č. 9, s. 5

2016

FULKA, Vladimír: Galéria hudby v Nitre

Hudobný život, 2016, roč. 48, č. 6, s. 3

2015

ŠTRYNCL, Marek: Paratum Cor – hudba františkánskch skladateľov zo Slovenska z 18. storočia [recenzia CD]

Hudobný život, 2015, roč. 47, č. 4, s. 38

2015

PUŠKÁŠOVÁ, Melánia: Ensemble Ricercata : Prvé kroky rezidenčného súboru Rádia Devín

Hudobný život, 2015, roč. 47, č. 1 – 2, s. 4

2014

ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Interpretačne mnohoraký december i január v Mirbachu

Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 1 – 2, s. 3

2014

KOLÁŘ, Robert: Albrechtina: večer husľových sonát

Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 11, s. 2

2014

DOHNALOVÁ, Lýdia: V Žiline aj s pôvodnou tvorbou

Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 4, s. 7

2014

URSÍNYOVÁ, Terézia: Albrechtina

Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 5, s. 4

2013

ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Spomienka na Jána Levoslava Bellu

Hudobný život, 2013, roč. 45, č. 10, s. 8

2013

STÝBLOVÁ, Magdaléna: V Pálffyho paláci nielen Dvořák

Hudobný život, 2013, roč. 45, č. 10, s. 8

2013

ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Nedeľné matiné v Mirbachovom paláci

Hudobný život , 2013, roč. 45, č. 3, s. 6

2013

PUŠKÁŠOVÁ, Melánia: Nová slovenská hudba 2012 : Muchovo kvarteto

Hudobný život , 2013, roč. 45, č. 1 – 2, s. 22 – 23

2012

KUBANDOVÁ, Janka: Miniprofil : Mucha Quartet

Hudobný život, 2012, roč. 44, č. 10, s. 5

2011

PUŠKÁŠOVÁ, Melánia: Albrechtina

Hudobný život, 2011, roč. 43, č. 7 – 8, s. 8 – 9

2011

KOLÁŘ, Robert: Európska hudobná akadémia Bratislava-Schengen

Hudobný život, 2011, roč. 43, č. 7 – 8, s. 9

2011

KUBANDOVÁ, Janka: Miniprofil : Juraj Tomka

Hudobný život, 2011, roč. 43, č. 7 – 8, s. 7

2011

CHALUPKA, Ľubomír: Symfonický orchester VŠMU...

Hudobný život, 2011, roč. 43, č. 6, s. 3

2011

BUBNÁŠ, Juraj: Recenzie : Jan Jakub Bokun & Slovak Quartet : Clarinettino

Hudobný život, 2011, roč. 43, č. 3, s. 35 – 36

2010

(kul): Jan Jakub Bokun a Slovenské kvarteto

Sme , 14. 12. 2010, č. 287, s. 19

Personálna bibliografia

  • 2020

    Moyzesovo kvarteto : 45 rokov vzájomného rešpektu

    Hudobný život, 2020, roč. 52, č. 12, s. 20 – 24

  • 2020

    Osem otázok pre editorov husľovej školy a metodiky husľovej hry

    Hudobný život, 2020, roč. 52, č. 12, s. 26 – 28

Bibliografia – Umelecká kritika a publicistika

  • 2021

    KOLÁŘ, Robert: Albrechtina : neznáma hudba Mira Bázlika

    Hudobný život, 2021, roč. 53, č. 11, s. 12

  • 2021

    KARLÍKOVÁ, Mária: Viliam Kořínek : Metodika hry na husliach [recenzia reedície knihy]

    Hudobný život, 2021, roč. 53, č. 7 – 8, s. 58
    (edícia, revízia - Juraj Tomka)

  • 2021

    SCHINDLER, Agata: Miska Hauser : Skladby pre husle a klavír [recenzia CD]

    Hudobný život, 2021, roč. 53, č. 1 – 2, s. 50 – 51

  • 2020

    PUŠKÁŠOVÁ, Melánia: Dom Albrechtovcov : od Hortus artis postupne k Domus artis

    Hudobný život, 2020, roč. 52, č. 12, s. 2 – 3

  • 2019

    STRUŇÁKOVÁ, Alžbeta: Medzinárodné úspechy Slovenského mládežníckeho orchestra

    Hudobný život, 2019, roč. 51, č. 9, s. 4 – 7

  • 2018

    KOLÁŘ, Robert: Nová slovenská hudba 2018 - fragmenty

    Hudobný život, 2018, roč. 50, č. 12, s. 9

  • 2018

    KOLÁŘ, Robert: Albrechtina: Debussy 100 rokov po...

    Hudobný život, 2018, roč. 50, č. 11, s. 3

  • 2018

    DOHNALOVÁ, Lýdia: Juraj Tomka, Martin Krajčo : Early Romantic Music for Violin and Guitar [recenzia CD]

    Hudobný život, 2018, roč. 50, č. 5, s. 38

  • 2016

    KOLÁŘ, Robert: Slovenský mládežnícky orchester: sympatický príslľub do budúcnosti

    Hudobný život, 2016, roč. 48, č. 9, s. 5

  • 2016

    FULKA, Vladimír: Galéria hudby v Nitre

    Hudobný život, 2016, roč. 48, č. 6, s. 3

  • 2015

    ŠTRYNCL, Marek: Paratum Cor – hudba františkánskch skladateľov zo Slovenska z 18. storočia [recenzia CD]

    Hudobný život, 2015, roč. 47, č. 4, s. 38

  • 2015

    PUŠKÁŠOVÁ, Melánia: Ensemble Ricercata : Prvé kroky rezidenčného súboru Rádia Devín

    Hudobný život, 2015, roč. 47, č. 1 – 2, s. 4

  • 2014

    KOLÁŘ, Robert: Albrechtina: večer husľových sonát

    Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 11, s. 2

  • 2014

    URSÍNYOVÁ, Terézia: Albrechtina

    Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 5, s. 4

  • 2014

    DOHNALOVÁ, Lýdia: V Žiline aj s pôvodnou tvorbou

    Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 4, s. 7

  • 2014

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Interpretačne mnohoraký december i január v Mirbachu

    Hudobný život, 2014, roč. 46, č. 1 – 2, s. 3

  • 2013

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Spomienka na Jána Levoslava Bellu

    Hudobný život, 2013, roč. 45, č. 10, s. 8

  • 2013

    STÝBLOVÁ, Magdaléna: V Pálffyho paláci nielen Dvořák

    Hudobný život, 2013, roč. 45, č. 10, s. 8

  • 2013

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Nedeľné matiné v Mirbachovom paláci

    Hudobný život , 2013, roč. 45, č. 3, s. 6

  • 2013

    PUŠKÁŠOVÁ, Melánia: Nová slovenská hudba 2012 : Muchovo kvarteto

    Hudobný život , 2013, roč. 45, č. 1 – 2, s. 22 – 23

  • 2012

    KUBANDOVÁ, Janka: Miniprofil : Mucha Quartet

    Hudobný život, 2012, roč. 44, č. 10, s. 5

  • 2011

    PUŠKÁŠOVÁ, Melánia: Albrechtina

    Hudobný život, 2011, roč. 43, č. 7 – 8, s. 8 – 9

  • 2011

    KOLÁŘ, Robert: Európska hudobná akadémia Bratislava-Schengen

    Hudobný život, 2011, roč. 43, č. 7 – 8, s. 9

  • 2011

    KUBANDOVÁ, Janka: Miniprofil : Juraj Tomka

    Hudobný život, 2011, roč. 43, č. 7 – 8, s. 7

  • 2011

    CHALUPKA, Ľubomír: Symfonický orchester VŠMU...

    Hudobný život, 2011, roč. 43, č. 6, s. 3

  • 2011

    BUBNÁŠ, Juraj: Recenzie : Jan Jakub Bokun & Slovak Quartet : Clarinettino

    Hudobný život, 2011, roč. 43, č. 3, s. 35 – 36

  • 2010

    (kul): Jan Jakub Bokun a Slovenské kvarteto

    Sme , 14. 12. 2010, č. 287, s. 19

x