2022

HORVÁTH, Jozef: Milan Koukal : Naše dechovka [recenzia knihy]

Hudobný život, 2022, roč. 54, č. 1 – 2, s. 53

2022

KOČIŠOVÁ, Renáta: Lakatos Róbert: 30 duet pre husle a violu [recenzia CD]

Hudobný život, 2022
(Jozef Horváth – husle, Róbert Lakatos – viola)

2020

BERGER, Igor: Slovenská filharmónia

Do tretice komorne

Hudobný život, 2020, roč. 52, č. 7 – 8, s. 3

2019

STRUŇÁKOVÁ, Alžbeta: Medzinárodné úspechy Slovenského mládežníckeho orchestra

Hudobný život, 2019, roč. 51, č. 9, s. 4 – 7

2017

ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Nedeľné matiné v Mirbachovom paláci

Hudobný život, 2017, roč. 49, č. 7 – 8, s. 28 – 29

2016

CHALUPKA, Ľubomír: Epoché / Nová slovenská hudba : Zrelosť Moyzesovho kvarteta

Hudobný život, 2016, roč. 48, č. 12, s. 12

2016

PUŠKÁŠOVÁ, Melánia: Konvergencie 2016

Hudobný život, 2016, roč. 48, č. 11, s. 8 – 10

2016

ŠTÚŇ, Marián: Nørwegian Days

Hudobný život, 2016, roč. 48, č. 7 – 8, s. 19

2016

URSÍNYOVÁ, Terézia: Komorný orchester Konzervatória ožil

Hudobný život, 2016, roč. 48, č. 5, s. 13

2016

URSÍNYOVÁ, Terézia: Moyzesovci s novým primáriom

Hudobný život, 2016, roč. 48, č. 4, s. 7

2013

ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Dvořák a Prokofiev v Pálffyho paláci

Hudobný život, 2013, roč. 45, č. 11, s. 12

Personálna bibliografia – Recenzie

  • 2022

    HORVÁTH, Jozef: Milan Koukal : Naše dechovka [recenzia knihy]

    Hudobný život, 2022, roč. 54, č. 1 – 2, s. 53

Bibliografia – Umelecká kritika a publicistika

  • 2022

    KOČIŠOVÁ, Renáta: Lakatos Róbert: 30 duet pre husle a violu [recenzia CD]

    Hudobný život, 2022
    (Jozef Horváth – husle, Róbert Lakatos – viola)

  • 2020

    BERGER, Igor: Slovenská filharmónia

    Do tretice komorne

    Hudobný život, 2020, roč. 52, č. 7 – 8, s. 3

  • 2019

    STRUŇÁKOVÁ, Alžbeta: Medzinárodné úspechy Slovenského mládežníckeho orchestra

    Hudobný život, 2019, roč. 51, č. 9, s. 4 – 7

  • 2017

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Nedeľné matiné v Mirbachovom paláci

    Hudobný život, 2017, roč. 49, č. 7 – 8, s. 28 – 29

  • 2016

    CHALUPKA, Ľubomír: Epoché / Nová slovenská hudba : Zrelosť Moyzesovho kvarteta

    Hudobný život, 2016, roč. 48, č. 12, s. 12

  • 2016

    PUŠKÁŠOVÁ, Melánia: Konvergencie 2016

    Hudobný život, 2016, roč. 48, č. 11, s. 8 – 10

  • 2016

    ŠTÚŇ, Marián: Nørwegian Days

    Hudobný život, 2016, roč. 48, č. 7 – 8, s. 19

  • 2016

    URSÍNYOVÁ, Terézia: Komorný orchester Konzervatória ožil

    Hudobný život, 2016, roč. 48, č. 5, s. 13

  • 2016

    URSÍNYOVÁ, Terézia: Moyzesovci s novým primáriom

    Hudobný život, 2016, roč. 48, č. 4, s. 7

  • 2013

    ŠIŠKOVÁ, Ingeborg: Dvořák a Prokofiev v Pálffyho paláci

    Hudobný život, 2013, roč. 45, č. 11, s. 12

x